onsdag den 22. februar 2012

Bryllupsstress!?!

Man gør det i skolen... Venter til sidste øjeblik med at få lavet lektier... Hvorfor bliver man ikke klogere?

Der er i dag halvanden uge (cirka) til kærestedyrets og mit bryllup (efter det skal han vel hedde: mandedyret). Selvom vi har vidst det i laaaang tid, og jeg har lavet en liste, der specificerer hvad der skal laves hvornår. Ja, så mangler vi stadig en masse og har en masse hængepartier.

Heldigvis, og måske lidt synd for kærestedyret, så havde han fri i dag, og jeg kunne slæbe ham med rundt til ting, der kan være smarte at beslutte i fællesskab!

For i modsætning til så mange andre kvinder (nu generaliserer jeg lige..), vil jeg faktisk gerne vide hvad mit kærestedyr mener om bryllupshalløj osv. Han må meget gerne være med til at bestemme farver, tema, mad, lokaler, drikkelse osv. For jeg gider ikke beslutte det hele selv. Det skal være FÆLLES!!!! Ligesom resten af vores liv!!!!!

Så i dag har kærestedyret været med til at bestille brudebuket og vælge brød til de forskellige retter, det er store sager!

Det har heldigvis afhjulpet noget af min stress. Både fordi tingene nu er gjort, men så sandelig også fordi jeg ikke har stået alene med det. Det er nu ikke fordi kærestedyret ikke vil hjælpe, men normalt arbejder han jo hele tiden.

Der er jo flere grunde til vi skal giftes,en af dem er at vi vil dele vores liv, vores sorger, vores glæder og vores op- og nedture.