mandag den 23. januar 2012

Alenetid vs kærestetid vs forældretid vs arbejdstid

Nu er det aften. Jeg sidder foran min computer, kæresten sidder foran hans og inde i soveværelset ligger bebsedyret trygt og sover.

Men burde vi ikke lave et eller andet meningsfyldt? Eller da i hvert fald tage os tid til at snakke med hinanden. Vi efterlyser begge mere tid til hinanden, men når muligheden er der, har vi også brug for tiden hver for sig.

Det er faktisk lidt mystisk.

Men arbejde hele dagen og barsel hele dagen, ja, så har man altså brug for lidt "stener" tid. Men måske var den tid alligevel bedre brugt på noget andet?

Mit første indlæg her på bloggen handler faktisk lidt om det samme... Der er altid så mange ting vi gerne vil, men hvor kan det bare være svært at få begyndt.

Nu tror jeg at jeg vil tage min kæreste i hånden, se et afsnit HIMYM og så få talt lidt sammen :)

PS. Vi har altså både hygget over aftensmad og diskuteret alvorlige bryllupsplanlægningsting, så så galt er det heller ikke.

fredag den 20. januar 2012

I går inviterede min mor mig med ind til Amalienborg Museum og se udstilling af Dronningens gallakjoler.
Så tidligere i dag pakkede jeg bebsedyret godt ind, pakkede pusletasken og begav mig mod toget. Togturen gik fint, det gjorde selve museumsbesøget også. Faktisk kan det helt sikkert anbefales til alle kjoleinteresserede!
                                                          Især nogle af kjolerne fra 60'erne var meget meget flotte!

Bagefter skulle vi gå til Christiansborg, for at få et lift hjemad igen. På vejen gik vi ind på en cafe, så vi lige kunne nyde lidt the og kaffe, men også, så bebsedyret kunne få mad.

Jeg opdagede at noget snasket var smurt ud over hele pusletasken og ud over bebsedyrets mad, så før jeg ville byde ham det, skulle det vaskes. Min mor spørger ved disken hvor toilettet er, og jeg går derefter derud for at vaske ting og hænder.

Hvad står der så på døren?

"Nøgle til toilettet udleveres ved disken"

Ja, tak for l...! For når man spørger hvor toilettet ligger, er det jo ikke fordi, man måske gerne vil bruge det. Det er jo bare for sjov, og for at ligge en strategi, hvis nu man skulle derud på et tidspunkt.

I al virakken var bebsedyret nu så træt og sulten, at det bliver for meget. Hyl og skrig og gråd!

Så der stod jer, sur, tvær, frustreret og forvirret.

Det endte med vi gik, og lod kaffe og the stå.

Heldigvis var en lur til bebsedyret tiltrængt, og man kan jo købe sig til fin frisk modermælkserstatning, der er blandet, i et supermarked.

Det er derfor, jeg ikke før har våget mig ud i barselscafelivet!