lørdag den 11. august 2012

STÆRK MAND

I dag bevægede hele den lille familie sig op til torvet i Ringsted, hvor der var "stærk mand" konkurrence. Det var bare så hyggeligt med dejligt vejr. Den eneste ting, der måske var lidt ærgerlig var lydniveauet, som var meget højt!

Det er ikke så sjovt når det lille bebsedyr er med!

Vi mødte både bedsteforældre, brødre og andre fra den pukkelryggede.

Ja, og så dristede jeg mig til at nyde en fadøl, men pyhhhh, en er da mere end rigeligt, nu jeg overhovedet ikke er vant til at drikke mere! Så drak faktisk ikke det hele....

Samtidig var der også bagagerumsmarked, så vi fik købt to glas syltetøj (min kære Broders hjemmelavede) og et glas syltede rødbeder (som min Moster har lavet).

Det gælder jo også bare om at nyde de sidste sommerdage inden det uhyggelige, hyggelige, ruskende efterår igen tager fat!
Stærk mand i Ringsted

Nåede desværre ikke at se hvem der vandt, men havde en hel klar favorit, tror han hed Mikkel... :)

mandag den 6. august 2012

Tilbage til arbejdet

Jeg startede på arbejde i sidste uge, og det var egentlig meget rart. Men så i dag kom eleverne. De væltede ind på skolen, og det var så fantastisk!!!

Mine 1. g'ere er nu blevet 3. g'ere og jeg blev mødt med kram og "vi har savnet dig" (De er ikke vildt kloge, jeg har bare haft barsel imens de gik i 2.g ;) ). Det var så dejligt og så opmuntrende, at jeg følte mig helt lykkelig over, hvilket skønt job jeg har!!!

Ja, så lige i dag, var det bare helt perfekt.

Skal nok sidde om et par uger, mens jeg mumler ned i kaffen, og skumle over mine irriterende elever, hehe.